Paroubek si v současnosti láme hlavu kvůli probíhajícímu rozvodovému řízení s manželkou Petrou (43), přesto na něm starosti nejsou vidět. Naopak vypadá lépe než dříve. „Snažím si udržovat dobrou fyzickou kondici. Cvičím denně dvě, dvě a půl hodiny a kromě toho běhám,“ přiznal někdejší politik.

„Když jsem byl nedávno v jižní Francii, tak jsem hodně plaval,“ narážel v rozhovoru pro Luxury Prague Life na svůj pobyt v Saint Tropez, kde byl vyfocen, jak se vede za ruku s jistou brunetkou. Přesto tehdy Jiří tvrdil, že dovolenou tráví sám.

Od té doby ale zřejmě pochopil, že jsou lži zbytečné. Mezi řečí totiž svou známost nenápadně zmínil. „Začal jsem někdy loni v únoru a shodil jsem asi 18 kilo,“ pochlubil se s tím, že praktikuje čínská cvičení i posilovací cviky na zpevnění břišních svalů. „Neříkám, že to je perfektní, ale tohle všechno hraje roli a roli hraje také mladší partnerka.“

Dohady o vztahu tak potvrdil, identitu přítelkyně však dál držel v tajnosti. „Myslím ale, že není ještě čas na to, abych někoho veřejně představil,“ uvedl. Na otázku, kdy přijde ten správný čas a dámu svého srdce představí, odvětil jen stroze: „Až si to bude přát.“

Jak již Blesk dříve informoval, měla by být tajemnou tmavovláskou po jeho boku exposlankyně Gabriela Kalábková (41), které kdysi Paroubek pomohl k vedení mladých sociálních demokratů na Praze 5. Po jeho odchodu z politiky ale její hvězda postupně vyhasla.

„Tu dámu znám dlouhá léta a to, že jsem ji dlouhá léta neviděl, neznamená, že nevím, jaká je a stejně tak naopak,“ popsal novou partnerku bývalý premiér a nepřímo tak potvrdil, že se jedná o Kalábkovou. S ní se totiž zná zhruba deset let.

Jiří též prozradil, jakých kvalit si u žen cení. Neodpustil si přitom zmínit současnou manželku a rýpnout si do ní. „Loajální, věrná, což bohužel Petra nebyla. Aby ke mně měla hluboký citový vztah a aby si zasloužila, že já mám hluboký vztah k ní. Měla by být také hezká, prostě se mně musí líbit. Nemusí být krasavice jako Petra, ale o tom to v životě opravdu není. Měla by mít hodně společných zájmů se mnou. Takové byly vždycky mé představy o mé partnerce a vždy budou,“ dodal pro magazín Luxury Prague Life.

Pak všemu Paroubek nasadil korunu, když prohlásil, že je sice teď ve výborné kondici, ale stejně by měl mít vedle sebe někoho, kdo se o něj ve stáří postará. "Petra toho nebyla schopná ani ochotná," uzavřel Jiří.

VIDEO: Paroubek hlásí návrat do ČSSD. Zaorálek ho tepe za tehdejší odchod

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ZDE>>

Fotogalerie
49 fotografií