Topmodelka a příležitostná herečka původem z Havířova se netají tím, že má nabroušený jazyk. Její manžel, podnikatel a milionář Karel Vágner ml. (43), si prý na tuto její vlastnost již zvykl. „Opravdovost je u ní alfou omegou. Když se jí něco nelíbí nebo nevyhovuje, tak mi to řekne,“ vyprávěl v rozhovoru pro časopis Exkluziv.

„Simona, když dostane dárek, nepředstírá: Jé, to je krásné, moc si toho vážím. Klidně řekne: Hele, tohle nejsem úplně já, pojďme to vyměnit,“ popsal matku svých dvou synů Maxe (6) a Bruna (4).

Krainová si ale zřejmě svou otevřenost nešetří jen na doma a klidně tak na rovinu řekla, co si myslí o Karlově otci. Nechala se slyšet, že jeho partnerkou by rozhodně být nemohla. „No, hlavně předpokládám – a nějakou dobu se mi to už potvrzuje, že na prvním místě pro mého muže jsou děti a já,“ velebila Vágnera mladšího.

Následně ho ale začala srovnávat s jeho otcem: „Na rozdíl od tchána, který se má velmi rád a vždy před rodinou upřednostňoval kariéru, jež byla spojována i s pěknými ženami,“ narážela modelka na fakt, že se známý hitmaker za život oženil hned třikrát. „On je sebeláska veliká,“ nešetřila skladatele a kapelníka, ale vzápětí dodala, že je s ním alespoň legrace.

Svého manžela by ale nevyměnila ani za nic. „Jsem ráda, že se Karel vymknul a není součástí toho vágnerovského klanu. Je jiný. Neříkám, že horší nebo lepší, ale věnuje se jiným věcem, nepotřebuje tu okázalou show,“ dodala pro Exkluziv. Otázkou ale zůstává, jak na kritiku tvůrce hitů Holky z naší školky či Duhová víla zareaguje. Rozzlobí se na snachu kvůli jejímu rýpání, nebo vše nechá plavat?

VIDEO: Simona Krainová s dětmi na dovolené

 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová s dětmi na dovolené Simona Krainová

 

Fotogalerie
32 fotografií