„Jo, byl jsem s o sedmnáct let starší holkou. Mně bylo třiadvacet a bylo to super. Tenkrát mě to hodně bavilo,“ přiznává představitel Julia Lavického z internetového seriálu Vyšehrad o nezbedné fotbalové naději, která propila a prosouložila kariéru.

Proč tedy jeho vztah se zralou ženou neměl dlouhého trvání a vrátil se k dívkám svého věku? „Já chci jednou vlastní děti. Ona už dvě děti měla, bylo to složitější…“ vysvětluje Štáfek. „Jsem rodinný typ a děti mám rád, ale úplně jsem se v tom věku ještě necítil na to dělat náhradního tatínka.“

Skutečným otcem by se ale prý rád stal brzy. „Chtěl jsem to stihnout do pětadvaceti, což jsem prošvihl. Ale pořád si říkám, že do třiceti času dost, to budu ještě pořád mladej tatínek. Mít děti třeba až ve čtyřiceti je, myslím si, náročný,“ dodává.

Tak uvidíme, jestli založí rodinu s přítelkyní Monikou, se kterou prý stále chodí, ačkoliv se hojně spekulovalo o rozchodu. „Ne, jsme spolu,“ upřesňuje. „Jen jsme teď měli období, kdy jsme se moc nevídali,“ uzavírá Štáfek.

...
Autor: infografika Blesk

VIDEO: Jakub Štáfek v rozhovoru.

 

Video
Video se připravuje ...

Štáfek o Schickovi: Kdyby mu měl radit Lavický, tak si moc nekopne iSport TV

Fotogalerie
25 fotografií