Dlouhý, který se do srdcí diváků zapsal například rolí Petra v pohádkovém seriálu Arabela, podlehl rakovině slinivky a žaludku v červnu 2010. Jeho žena mu byla ještě dlouho poté věrná a se ztrátou milovaného manžela se dlouho vyrovnávala.

Smutek už ale odložila a před několika měsíci si našla nového přítele Ladislava. Vrátila se tak konečně do života a je šťastná. Partner jí dokonce pomáhá i s výchovou dvojčat Jiřího a Jana (11). Jak se na něco takového tváří bratr zesnulého Vladimíra a vídá se vůbec se synovci?

Video
Video se připravuje ...

Michal Dlouhý: Vdova po bratrovi už má nového muže! Je to skvělý chlap! David Turek, Jan Jedlička

„Celou dobu s Petrou udržujeme kontakt, dokonce jsme se zrovna vrátili ze společné dovolené, kde byla i s klukama a svým přítelem, který je moc fajn,“ svěřil Blesku herec Michal Dlouhý na tiskové konferenci televize Prima. Se švagrovou si navíc nedávno zahrál v historicky laděném seriálu Bohéma.

Dvorní dabér Brada Pitta (53) je dokonce přesvědčen o tom, že novou známost Jungmanové z oblaků zařídil právě Vladimír. „Láďu musel seslat Vláďa z nebe. Kluci ho mají rádi a musím říct, že chlap jako on se jen těžko hledá. Jsem šťastný, že má Petra někoho takového po svém boku,“ nechal se slyšet Dlouhý, který se na podzim představí v novém primáckém seriálu Kapitán Exner, v němž bude řešit kriminální případy a honit zločince.

Ostatně Michal by si prý posvítil i na Petřina přítele, kdyby se z něj vyklubal mizera. „Byl jsem i připravený zasáhnout, kdyby to nebyl dobrý člověk a nechoval se hezky k dětem. To se ale nestalo,“ vysvětloval charismatický herec a dodal, že rodina je pro něj velmi důležitá.

Fotogalerie
26 fotografií