„Včera mi skončilo šestinedělí a já jsem snad ještě více rozněžnělá, než jsem byla,“ napsala ve čtvrtek zpěvačka na sociální síť a připojila roztomilou koláž složenou ze společných fotek s malým Nathanielem.

„Teprve teď to na mě všechno dolehlo. Tady jsem nedávno ještě chodila s bříškem a teď tu mám vedle sebe toto krásné miminko,“ rozplývala se Eva, která se před lety proslavila účastí v soutěži Československo má talent.

Svěřila se také, že kromě mateřství měla teď i trochu jiné starosti. „Přiznávám, že stěhování z Moravy do Prahy nám dalo zabrat, a tak to jdeme ještě dospat,“ svěřila herečka ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným či Modrý kód.

Dřív žila v Kyjově, kde se ostatně 20. června narodil i její syn. Eva se rozhodla pro celkem netradiční variantu a porodila do vody. Dítě přišlo na svět čtyři dny před termínem, ovšem rozhodně byste to na něm nepoznali, jelikož už při narození byl pořádný cvalík a vážil 4315 gramů.

Od té doby dál roste a mamince dává občas pěkně zabrat. „Nathaniel je po ránu velký smíšek. Hlavně když maminka nespinká,“ vtipkovala Burešová a dodala, že ani nic jiného nemohla čekat, když mu oblékla pyžámko s nápisem „Jsem noční tvor“. Sama ještě před pár měsíci zářila v muzikálech Dracula, Čas růží či Sibyla, teď má ale úplně jiné starosti.

Dokonce sebekriticky přiznala, jak ji mateřství změnilo. „Moje největší životní záliba byla v knihách. Dokázala jsem vždy utratit miliony v knihkupectví, miluju to. „Ale teď do toho přišla věc nová! Věc menší a evidentně nikdy nekončící!“ popisovala na Instagramu s tím, teď našla zálibu v nakupování oblečků pro syna. „Takže teď, když malý spí a já bych mohla mít chvilku na čtení, visím na netu a hledám stylové věci pro malíčka. Zastavte mne, než utratím jmění!“ dodala.

VIDEO: Zpěvačka přiznala, že společnost má podle ní problém s pohledem na těhotné ženy.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
30 fotografií