Cover zahraniční písničky All About That Bass se u nás pod názvem Boky jako skříň stal velkým hitem, přitom prý původně vznikl spíše jako legrace. I když posléze zpěvačku čekaly problémy kvůli originální verzi, alespoň měla šanci prostřednictvím chytlavého textu vyjádřit svůj názor na věčnou diskusi o její poněkud macaté postavě.

Znovu jí téma připomněl i telefonát z rádia Evropy 2. Moderátorka Zorka Hejdová (27) si totiž z Farné vystřelila a v rámci nové rubriky Výpek VIPek se jí představila coby PR manažerka známé firmy s bytovými doplňky a nábytkem. Pod tímto jménem ji oslovila se vskutku jedinečnou formou exkluzivní spolupráce. Spíše než o pěvecký um Ewy zde totiž šlo o její křivky.

Zorka zpěvačce nabídla, zda by neměla zájem o vlastní kolekci nábytku. „Velmi vás obdivujeme a fandíme vám a máme rádi vaši píseň Boky jako skříň, a tak nás napadlo udělat takovou speciální edici designového nábytku,“ vymýšlela si Hejdová, zatímco Ewa se snažila hovoru vyhnout a povolat do akce manažera. Jenže moderátorka opáčila, že se jedná o velmi delikátní a osobní záležitost.

VIDEO: Videoklip Ewy Farne k filmu Všechno nebo nic

Video
Video se připravuje ...

Videoklip Ewy Farne k filmu Všechno nebo nic youtube

„Byla by to designová skříň, která by vlastně kopírovala vaše křivky, vaše boky,“ tvrdila do telefonu s tím, že by kolekce navíc nesla jméno Ewy Farné. Nejprve bylo chvíli ticho, interpretka hitů Měls mě vůbec rád či Boží mlejny melou zřejmě nevěřila svým uším. Pak se ale vzpamatovala. „I tak přes manažera, nějaké detaily do mailu, co přesně potřebujete, jak se používá moje jméno a podobně. Všechno to potřebujeme víc popsat, nějaké termíny.“

Ani když Hejdová přitvrdila a zmínila, že je potřeba také odlitek zpěvaččina těla, Ewa se nezalekla a s telefonem netřískla. Stále si ale trvala na správném postupu přes manažera. Na otázku, zda by neodmítla, odvětila v rychlosti: „Ne, ne, ne, vůbec ne, zní to super.“

O to větší šok přišel, když moderátorka prozradila, že jde jen o žert. „Běž do prčic,“ zněla první rozzlobená reakce Farné. „Mně to znělo strašně reálně,“ dodala posléze. „Tahle rubrika je důkazem, že Ewu už nerozhodí vůbec nic, ani takhle podivná nabídka. Takže s tím odlitkem jejího těla na Evropě 2 počítáme a skříň půjde zřejmě do našeho studia,“ okomentovala povedenou nachytávku Zorka Hejdová (27).

Záznam žertíku a kompletní reakce Farné - ZDE

Fotogalerie
35 fotografií