Okamžitě přispěchala pomoc a ramínko bylo během pár minut zašito. A co to Moniku naučilo? „No, že nemám zvedat moc ruce. Tady je totiž takový háček, abych se lépe oblékla do šatů. Ale ten to nevydržel. A ty šaty nejsou na velký pohyb,“ řekla Nedělnímu Blesku.

Nevěstu v šatech od izraelské oděvní designérky k oltáři vedl 29. července  její bratr Martin Herodes. Obřad se konal na Čapím hnízdě a zúčastnily se ho celé dvě stovky vybraných hostů. Na večírku dokonce jeden z nich i zazpíval - rodinný přítel Michal David. Babišovi spolu žili před obřadem už 23 let a za tu dobu zplodili a vychovali dceru Vivien (17) a syna Frederika (13).

Oslava, která po obřadu následovala, byla velkolepá. Nechyběla pompézní květinová výzdoba, bílý taneční parket a vybrané lahůdky. Nevěsta s ženichem krájeli dle tradice několikapatrový svatební dort spolu a svatebčané se dočkali i barevného ohňostroje.

Až na malý zádrhel s šaty šlo všechno hladce. I přesto ale v prvním rozhovoru bezprostředně po obřadu přiznala Monika Blesku, že byla nervozní. Bylo to trošku stresující, bylo teplo a byla jsem nervózní. Byla jsem opravdu dojatá, dokonce ukápla slza. Doufám, že nejsem rozmazaná,“ strachovala se nevěsta. Andrej Babiš naopak přiznal, že byl v pohodě. „Bylo to skvělý, mně se to líbilo a jsem rád, že po 23 letech jsme se vzali a určitě je to na celý život,“ netajil se ženich.

Andrej a Monika si své ano řekli po 23 letech společného života.

Babišovi poskytli posvatební rozhovor.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Babišovi David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií