Včera jsme cestou z koncertu měli lehčí nehodu. Až na pár drobných šrámů a pár stehů jsme v pohodě a bez následků. Jezděte opatrně,“ uvedla skupina na svém Facebooku. K postu přiložili muzikanti fotku, na níž je zakrvácený Homola se svým kolegou z kapely v sanitce.

Na hlavě má otec dcerky Dary Rolins a otevřený milovník marihuany viditelnou ránu, kterou mu zdravotníci ošetřili. „Děkujeme klukům a holkám ze sanitky a doktorům, doktorkám, sestrám a bratrům z Krajské nemocnice Liberec za ošetření,“ dodala skupina Wohnout na svém Facebooku.

Při cestě z festivalu Benátská! v Liberci narazila jejich dodávka do autobusu. Nehoda se stala krátce před 22:30 na křižovatce ulic Mařanova a Hodkovická jen pár set metrů od Sportovního areálu Vesec, kde se Benátská! koná. "Podle všeho jela dodávka z vedlejší silnice a její řidič nedal přednost autobusu a došlo ke střetu," popsala nehodu liberecká policejní mluvčí Vlasta Suchánková. V dodávce cestovalo šest lidí a stejný počet v autobusu. "Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní, zjišťujeme míru zavinění," dodala.

"Naštěstí jsme z toho vyvázli celkem použitelní, jen nejsme tak úplně schopni hrát a zpívat. Některá zranění nám to prostě zatím neumožňují. S kolegou Zemánkem jsme dnes v Jihlavě měli přebrat štafetu hudební podpory pro rozvojové projekty humanitární organizace ADRA v zemích třetího světa a zahrát čtyři písně. Je nám moc líto, ale nedáme to. Moc děkujeme za pochopení. Tímto Vás všechny pozdravujeme a jsme velice rádi, že se nehoda obešla bez závažnějších zranění," uvedl Honza Homola.

Homola žil s Darou Rolins čtyři roky. Z jejich vztahu vzešla dnes devítiletá dcera Laura. Slovenská zpěvačka si poté našla rappera Rytmuse alias Patrika Vrbovského (40), se kterým je dodnes.

Fotogalerie
39 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Soud rozhodoval, komu svěří péči o Lauru. Blesk - Jan Jedlička