V úterý dopoledne vyšla z bytového domu v pražských Stodůlkách shrbená postava a připálila si cigaretu. Ač usměvavá, chodila Paroubková horko těžko. Pomoc s taškou jí nabídl šofér, který pro ni přijel v černém superbu. Podle informací Blesku ale ten den neslavila kulatiny s exmanželem, s nímž má dlouhodobě dobré vztahy, a dokonce s ním jezdí na chatu. Paroubek je totiž údajně v zahraničí.

Dámy a pánové

Zuzanu Paroubkovou si veřejnost pamatuje jako ženu, která dostala »kopačky« takřka v přímém přenosu. Tehdy Paroubek také vysvětloval své porozvodové finance a pronesl památnou větu: „Dámy a pánové, kdo z vás to má?“. Čeká jej ale zřejmě další vysvětlování.

V únoru od něho totiž odešla po deseti letech druhá žena Petra (43) i s dcerou Margaritou (7). A tentokrát jde o mnohem méně klidnou odluku. Stále ještě manželé se totiž hádají jak o dítě, tak o majetek a komunikují jen minimálně.

Radši už neřídí!

Paroubkovou vozí po pochůzkách řidič. A nediví se tomu nikdo, kdo pamatuje její kaskadérský kousek z roku 2010. Tehdy nacouvala tak nešikovně na obrubník u benzinky, že ze dvou aut udělala hotové lego.

VIDEO: Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě! FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií