„Měla jsem 22. července vystoupení na Kocandafestu u Chocně,“ prozradila důvod rychlého návratu sama Dáda. Navíc měl i Vito plné ruce práce, protože turistická sezona na Apeninském poloostrově vrcholí. I když se to může zdát zvláštní, Dáda prý doteď netušila, že její milý vlastní hned několik hotelů.

Domnívala se, že pouze provozuje cestovní kancelář. „O tom, že je hoteliér, jsem se vlastně dozvěděla až od Felixe, který to nedávno prozradil médiím,“ přiznala stále ještě manželka Felixe Slováčka (74). „Vážím si, čeho Vito dosáhl,“ dodává.

Dáda na dovolené jen nevystavovala svá ňadra pláži. Vito pro ni připravil mimo jiné výlet člunem na moře a pak ji vzal na Sicílii, kde se kochali pohledem na Etnu. Prodávají se zde vzácné růžence s kousky lávy ze známé sopky.

„Jsou považovány za mocný ochranný amulet. Láva vyvolává pozitivní vibrace a vědomě či nevědomě vrací negativitu jejímu původci,“ prozradila Patrasová, která se vlastnostmi kamenů zabývá už dlouho.

Felix už je taky doma

Přestože muzikant sliboval, že bude se svou oficiální milenkou Lucií Gelemovou (34) cestovat až do konce srpna, Dáda s překvapením zjistila, že už se taky vrátil domů. „Vypadal dost zbědovaně,“ prozradila Blesku žena, která ho na Vinohradech potkala. O důvodech svého předčasného návratu Slováček mlčí.

VIDEO: Dáda Patrasová: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma! Hana Hoeschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
46 fotografií