Nový film Vondráčkové za oceánem opět produkuje Martina Adamcová (51), herečka známá coby četařka Babinčáková z Tankového praporu, která se v devadesátých letech vdala do Kanady a působí tam jako filmová a televizní producentka. „Tentokrát je v tom hodně myšlenek o ochraně zvířat. Do Ameriky dorazila hysterie kolem psů typu pitbull. Ze zákona nesmí být adoptováni, tak jsou všichni bez milosti utracení. Bohužel nejen ti praví pitbullové, ale také „pitbull like“, takže je v tom pěkný zmatek a komedie si z toho dělá legraci, ale zároveň to vypovídá o stavu společnosti a jejího vztahu ke zvířatům,“ prozradila Blesk.cz Adamcová.

Manželku hokejisty Tomáše Plekance, kvůli němuž v Kanadě tráví většinu času, si prý místní filmaři zamilovali.  „Lucie tady opravdu všechny přesvědčila, Že je přirozený a spontánní talent ženské komindy. Takže jí produkce chtěla rychle využít než po ní chňapnou další,“ říká Adamcová s tím, že natáčení druhého filmu už je v plném proudu. „Točí se hodně exteriérů, takže využijeme nádherných barev kanadských lesů na podzim, ale první klapky se dělaly teď v létě to ze dvou důvodů. Lucie musí do Čech za nějakými povinnostmi, a pak také proto, že má pár scén v jezeře, kdy se koupe. Vydrželi jsme sice u minulé produkce i –25 st. C venku, ale studená voda by mohla způsobit, že by nám třeba částečně umrzla,“ dodává Adamcová.

O čem film, který se jmenuje Lost In Limbo, je? Dva psi, kteří podle nového zákona o chování pitbullovité rasy, čekají v útulku na utracení, utečou a přidají se k české turistice, která přijela zdědit do Kanady obrovské jmění. Slovo „Limbo“ má v angličtině několik výrazů. Jednak je to označení pro místo mezi nebem a zemí, a také název tance, při němž se závodí, kdo podleze v záklonu pod nastavenou tyčí.

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadá americká komedie Lucie Vondráčkové? Exkluzivní ukázka! Youtube.com

Fotogalerie
26 fotografií