„Matku svého budoucího potomka jsem dosud nepotkal, ale mám ještě dva roky čas, než dostavím. Tak snad se poštěstí,“ prohlašoval zpěvák před pár měsíci. Blesku se teď podařilo vypátrat, že se staromládeneckým poustevničením uprostřed lesů konečně sekl.

Muzikálový Dracula randí s o dvě generace mladší brunetou. Podle našich informací dokonce zvažuje dovést ji v blízké době k oltáři. Dlouhovlasý casanova už nebydlí sám.

O srub v Jevanech se dělí s mladičkou překladatelkou Bárou, která tlumočení studuje i na filozofické fakultě. Zamilovaného Dana Blesk potkal, jak se svou novou dívkou nakupuje v Kostelci nad Černými lesy.

Zásoby si dělali, jako by příští měsíc vůbec nehodlali vycházet ven. Každou chvíli vběhli do nějakého obchodu. I když krámy od sebe byly vzdálené sotva pár metrů, dvojice raději popojížděla autem.

Vztah se evidentně snaží tutlat i před místní komunitou – žádná milostná pohlazení ani něžnosti se před nepovolanými zraky lidí nekonaly.

Třeba se dočkám potomka

„Seznámili jsme se před rokem a půl. Už si ani nepamatuju kde, v nějakém městě, kde jsem zpíval. Po koncertě jsem šel do restaurace a tam jsme se s Bárou potkali. Bylo nám spolu fajn a dali jsme si čísla a pořád si psali. No a najednou z toho vznikl vztah. Můj pes si ji naštěstí zamiloval, kdyby ne, tak nevím, co bych si počal,“ svěřil s tím, že ho Bára už svým rodičům představila.

„Nedostali ze mne infarkt, tak to mne potěšilo. No a já, když to teď prasklo, ji musím představit mamince, což jsem ještě neudělal,“ řekl Hůlka, který je prý po dlouhé době opět šťastný.

„A třeba se dočkám i toho potomka, po kterém tak toužím. Možná byla chyba začínat si se ženami, které byly vždycky součástí mé práce,“ dodal.

Muž o dámách nemluví…

Kolem charismatického zpěváka se vždy točila spousta krásných žen. Jednou z nich by měla být Adéla Gondíková (43), s níž prý randil po studiích. Vztah ale dosud ani jeden z nich nepřiznal.

„Muž o dámách nemluví,“ drží se Hůlka gentlemanského hesla. Přesto si dlouho nemohl najít partnerku pro život.

Dokonce uvažoval, že si podá inzerát. Nejdřív prošel řadou bouřlivých vztahů, pak zase smutnil nad svou opuštěností. „Buď nový vztah přijde, nebo ne. Nemůžu tlačit na pilu. Když se budu snažit vztah najít za každou cenu, tak se to většinou nepodaří,“ zoufal si.

S kým randil?

1986 až 1989 Olga Šípková (48), cvičitelka – Byla jeho první velkou láskou. Dvojice spolu chodila na gymnázium, bylo jim 18 let. Přesto jim to vydrželo nejdéle ze všech Hůlkových vztahů – celé tři roky!

1990 až 1996 Adéla Šeďová, tanečnice – Vydržela to s ním dohromady pět let, přestože prý neudržel zapnutý poklopec. Poslední nevěru mu tanečnice neodpustila a dala mu kopačky.

1995 Lucie Bílá (51), zpěvačka – Dohromady je svedl muzikál Dracula, ve kterém Dan hrál krvelačného hraběte a Lucie jeho osudovou lásku Lorraine. Oficiálně nikdy nepřiznali, že spolu něco měli.

1996 Iveta Bartošová (†48), zpěvačka – „Trvalo to mezi námi asi půl roku. Šlo mu ale jenom o sex,“ přiznala Iveta v knize Neměla jsem se narodit. S Hůlkou si začala v době, kdy ještě žila s L. Štaidlem (72).

1998 až 2003 Lenka Bílková (38), tanečnice – Ani téhle blondýnce nedokázal zůstat věrný. Dokonce ji prý podváděl se svou budoucí manželkou Libuškou.

1999 Pavlína Wolfová (45), novinářka – Zpěvák o jejich lásce mluvil jako o hodně dramatické. Milenci spolu přitom vydrželi randit velmi krátce.

2002 až 2003 Libuška Vojtková (32), tanečnice – Jako jediná zatím dostala českého casanovu k oltáři. Po roce se ale manželé rozešli.

2009 až 2010 Šárka Vaňková (29), zpěvačka – Tohle byla pořádná jízda vášně! Hned po roce ale vzal erotický náboj a s tím i vztah za své.

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií