Dominika tátu uháněla už v polovině července, kdy měl narozeniny. S finským manželem Timem Tolkkim (51) byla na skok v Česku, a tak ho chtěla vidět. Jenže se mu nemohla dva dny dovolat! „Spojili jsme se v pátek večer, v den mých narozenin,“ řekl pak Blesku bez bližších podrobností Karel. K setkání mezi nimi ale nedošlo.

„Jedeme s Timem v polovině srpna na Slovensko, kde vystupuje na festivalu More Than Fest ve Zvolenu, a pak se přesuneme do Prahy. Měli bychom se potkat. Na tátu se těším,“ svěřila Blesku Dominika.

„Ano, pan Gott plánuje společné setkání s dcerou Dominikou. Každopádně, prosím, respektujte fakt, že pan Gott nemá potřebu o rodinných setkáváních se svými dcerami informovat média. Nejen pan Gott, ale i jeho manželka Ivana, mají s dospělými dcerami Karla Gotta, Dominikou i Lucií, velmi dobré vztahy,“ napsala Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Pro Gottovou bude schůzka šancí srovnat vztah s otcem, se kterým se loni na jaře přímo v nemocnici pohádala. Mimo jiné proto, že v době boje s rakovinou přepsal veškerý majetek na manželku. Komunikace mezi tátou Karlem a dcerou Dominikou byla od jejich loňské hádky minimální. Telefonát v den Gottových narozenin je tak velký posun v jejich vztahu.

Naštvala ho svatbou?

Spekuluje se, že Karel při loňských přepisech majetku na svou ženu bral v potaz zprávu o svatbě Dominiky s Timem. Teprve loni mu totiž dcera sdělila, že je za finského muzikanta už několik let vdaná. „Dozvěděl jsem se to od ní teprve nedávno,“ přiznal zpěvák na začátku letošního roku.

Karel Gott už se zase věnuje kariéře ze všech sil.

Video
Video se připravuje ...

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se! Vlaďka Hradská

Fotogalerie
44 fotografií