Tomáš Krejčíř si dlouholetou přítelkyni a matku dalších dvou dětí, syna Sebastiana a dcery Mii, vzal v pondělí v přítomnosti rodiny a přátel, informuje web Expres.cz. A byla to právě Petra, která ho nejenom dostala ze spárů sekty, ale i po jeho vyhazovu z Novy ho vzala do společného podnikání. Novomanželé spolu vlastní velmi dobře prosperující centrum estetické a oční medicíny.

„Petra ve firmě pracuje jako doktorka a operatérka a ještě se zvládá starat o naše dvě děti,“ pochlubil se Blesku před několika měsíci Tomáš.

Veselka se konala v jejich hájence za Prahou. Jednou z vystupujících kapel byla i No Name a pozváno bylo 140 hostů, kteří se oblékli ve stylu filmu Rozmarné léto. "Nechtěl jsem svatbou lákat média, proto jsme den a místo drželi v utajení. Datum 21. července 2017 mělo pro nás magický význam, stejně tak i celá svatba byla jako z říše pohádek,“ uvedl pro Expres.cz Krejčíř.

Moderátor se stáhl do ústraní, věnuje se podnikání a rodině. I po rozvodu s manželkou Gabrielou se podílí na výchově jejich tří dětí Davida (13), Adama (17) a Dory (19).

K mormonům ho před lety ještě jako svobodného muže přivedl kamarád z Ameriky. Poté, co se Tomáš oženil, se církvi oddala také jeho první manželka Gábina a mormony se staly i jejich tři děti.

Fotogalerie
10 fotografií