Konečně zasedli k jednomu stolu. Dědicové po světoznámém architektovi se ve čtvrtek v podvečer sešli v jedné pražské kavárně. Podle očitých svědků mezi nimi panovala uvolněná atmosféra.

Naštěstí tak nezopakovali loňské fiasko v čínské restauraci v Novém Boru, kdy celý oběd skončil rvačkou a zásahem policie. Tehdy měl Leonin otec napadnout Bořkova syna Dalibora. Spekulovalo se, že právě kvůli dědictví!

Teď si s nevlastní matkou dokonce podali ruce a slušně se pozdravili. Podle informací Blesku to nebyla jen zdvořilostní návštěva, ale opět se řešilo dědictví. „Setkala jsem se s Daliborem Šípkem, protože mě chtěl seznámit s přítelem zesnulého Bořka. Ten má zajímavé informace týkající se všech dědiců,“ naznačila muzikálová hvězda opatrně. Více toto téma ale nechtěla rozebírat.

Architekt po sobě nezanechal žádnou závěť. Dědit by tak měla jeho sestra Stanislava (70) a tři synové. Milan (32) a Dalibor pocházejí z Bořkova prvního manželství s tanečnicí Bambi Uden. Mladšího syna Artura (14) mu porodila Machálková.

VIDEO: Leona Machálková s chlapem na premiéře! Nový milenec?

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková s chlapem na premiéře! Nový milenec? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
21 fotografií