"To není pro děti, to je oprátka pro vedoucí, neuroly došly," napsala si krásná modelka Eliška Bučková k fotografii, kterou umístila na sociální síť. Je na ní na táboře na Katlově, který pořádá s přítelem Jakubem Vágnerem, a váže si oprátku kolem krku.

Fotografie, nad kterou by se při jiné příležitosti kdekdo pousmál, vzbudila u modelčiných fanoušků velmi negativní reakce. "To je výborná fotka v den, kdy se zabila hvězda Linkinů tímhle způsobem," napsala Elišce jedna z fanynek. Eliška se ale ohradila tím, že na táboře v přírodě nesleduje, co se děje ve světě.

Kritika ze strany fanoušků však nepolevovala. "Slečno Bučková, prosím najezte se konečně! Pak snad nebudete psát takové nesmysly. Prej momentka z tábora a nějaký zpěvák. Tak za prvé tohle není vtipné nikdy. Hrát si na to, že se chcete zabít. A za druhé: nebyl to jen tak nějaký zpěvák. Tím, co tady píšete, se sama shazujete.. Tak si radši pohlídejte to jídlo, jelikož vám spíše hrozí smrt kvůli anorexii," vytáhla na Elišku další žena, která si opravdu nebrala servítky. "Vím, že modelky nejsou extra chytré, ale tohle je už vážně moc. Děláte jen ostudu," dodala.

"Jak mám vhodně naložit se smrtí nějakého hudebníka? Možná bychom se o něm vůbec nemuseli bavit, neboť z mé strany nevidím souvislost mezi momentkami prožívaných na táboře pro děti a touto smutnou zprávou," vyjádřila se k celé diskuzi Eliška.

Video
Video se připravuje ...

Video z květnového vystoupení koncertu Linkin Park v Praze Martina Neckářová

Chester Benington se zabil oběšením ve svém domě v Los Angeles. Jeho tělo našla uklízečka ve čtvrtek ráno, když přišla do práce. Chester po sobě zanechal manželku a šest dětí.

Fotogalerie
45 fotografií