„Jsem ve šťastném vztahu, a tak mám sílu narovnávat staré křivdy. Děti byly moje priorita. Šli jsme spolu ma večeři, já jim představil Kačku, řekl jim, že kdybych to mohl vrátit, udělal bych teď všechno jinak,“ svěřil se Tomáš Řepka v rozhovoru pro Magazín MF Dnes. Jeho vztahy s dětmi byly totiž v době, kdy byl v manželství s modelkou Vlaďkou Erbovou, na bodu mrazu.

Tomášovi je nyní líto, že byl schopen spálit všechny mosty a své děti neviděl roky. „Strašně si přeju, aby mi to postupně odpustily, a vím, že to asi není lehké. Jsem hrdý na to, že jsem jejich táta, protože jsou z nich obou dneska fantastický mladí lidi,“ řekl.

Nyní randí s Kateřinou Kristelovou, se kterou je mu skvěle a kterou už svým dětem také představil. Všichni si padli do noty a vztahy se zlepšily i s jeho první manželkou Renatou, se kterou vedl táhlé rozvodové boje. „Když jsem měl teď v lednu narozeniny, přišla dokonce i Renata, jejich máma a moje první žena. Ne že bychom si nějak padali kolem krku, to určitě ne, ale kdybyste mi řekla před pěti lety, že to takhle jednou bude, považoval bych vás za regulérního blázna,“ dodal Řepka, kterému vztah s Kristelovou svědčí.

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií