Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pravdy podle Paroubka: Jak to má s Petrou a co se děje na dovolené? Celibát dodržovat prý nemusí

/
  • Pravdy podle Paroubka
    19. července 2017 ● 14:45

    Pokud jde o debaty, tak v této zemi není nikdo, kdo se mně vyrovná… Autorem tohoto výroku je expremiér Jiří Paroubek (64). Když si s ním však chtěl Blesk podebatovat o jeho dovolené, na kterou vyrazil coby stále ještě ženatý s cizí dámou, byl na slovo skoupý. Až po vyjití tří článků poslal Blesku obsáhlé vyjádření. Z něho jsme vybrali pasáže, které se daného tématu týkají.

  • 1.

    Odvezl jsem ji na letiště

    V sobotním vydání Blesku (15. 7.) na jeho straně 1., 2. a 3. vyvrcholily přes týden trvající spekulace a manévry, s kým vlastně trávím svou dvoutýdenní dovolenou u moře v jižní Francii, kterou mně mimochodem darovala má rodina a moji přátelé k 65. narozeninám.

     

    Již můj výjezd z domu v Chuchli vzbudil pozornost týmu najatých (kdo to asi jen mohl být, kdo je najal) fotografů, výsledky jejichž tvorby před týdnem využil Blesk. Dámu, která se přišla se mnou rozloučit k mému domu (odvezl jsem ji pak na letiště), se ovšem podle dokonale zachyceného pozadí nepodařilo Blesku identifikovat. Termín mého odjezdu do Francie (6. 7.) znala přitom jen má žena Petra...

     

    Vysvětlení Blesku

    Reportéři Blesku, nikoli „najatý tým“, zjistili, že zmíněnou dámu Jiří Paroubek nevezl na letiště a ani se s ním neloučila. Poté, co naložili její zavazadla do jeho volva, překročili společně hranice směr jižní Francie.

     

    Paroubkovu společnici jsme identifikovali jako Gabrielu Kalábkovou (41), bývalou pracovnici jeho premiérského sekretariátu. Pokud jde o datum odjezdu na dovolenou, z vyjádření Paroubka lze dovodit, že ho kromě Petry znala i jeho nová společnice. A že by ho neznali i ti, kteří se mu na Riviéru podle něj složili?

  • 2.

    Jsem soukromá osoba

    Připomínám v této souvislosti, že jsem před lety odešel z politiky, a jsem tedy jen a jen soukromá osoba. Připomínám dále, že má stále ještě žena Petra odešla před pěti měsíci ze společného domu.

     

    Nikdy mně vlastně otevřeně a jasně neřekla proč. Až na několik týdnů před jejím odchodem jsme přitom deset let měli skvělé manželství. Snad padesátkrát za posledních pět měsíců jsem Petře nabídl návrat ke společnému životu.

     

    Vždy mě - a většinou velmi urážlivě a arogantně - odmítla. Naposledy na začátku července. Před třemi měsíci podala Petra žádost o rozvod. Tedy Petra nechce mluvit o obnově vztahu. Vlastně vůbec se mnou nechce mluvit.

     

    Snad z obavy, že důvody ke svému unáhlenému odchodu argumentačně neobhájí a ona se pak bude „muset“ vrátit domů. Prostě, shrňme to, ona se nechce vrátit domů, nechce se mnou ale ani diskutovat.

     

    Vysvětlení Blesku

     

    „Soukromá osoba“ Jiří Paroubek působil 43 let jako člen různých politických stran a uskupení. Šéfoval partajím, byl ministrem i předsedou vlády. Těsně před odjezdem na inkriminovanou dovolenou se veřejně pokoušel o návrat do ČSSD s tím, že ji „chce podpořit v těžké době“. Na toto téma hovořil i v rozhlase.

  • 3.

    Závazek k celibátu

    Již přes týden Blesk zásobuje své dychtivé (pochybuji o jejich skutečné dychtivosti) čtenáře informacemi o mé dovolené ve Francii. Jako bych byl popová hvězda nebo člen české vlády (to už ale jedenáct let nejsem). Jsem ale soukromá osoba a mé právo na soukromí není respektováno.

     

    Jestli jsem ve Francii sám nebo s D. Buster nebo jinou hvězdou nebo »obyčejnou« ženou z lidu, musí být každému jedno. I bulváru. Ale proč vlastně vozit dříví do lesa, že... Znovu opakuji, že má žena Petra ode mě odešla, což ještě neznamená můj závazek k celibátu.

     

    Vysvětlení Blesku

     

    Své soukromí odkryl Jiří Paroubek sám na webu Vaševěc.cz, který založil. Letos 20. února zde publikoval text s názvem Život je složitější, kde zveřejnil soukromou korespondenci mezi ním a manželkou Petrou, která ho na Valentýna i s dcerou opustila.

     

    Sdělil zde například intimní informaci, že jeho žena již několik měsíců trpí těžkými depresemi a používá k jejich tlumení silné léky. Petra Paroubková zde zase hovoří o psychickém vydírání a životě ve strachu.

    Fotogalerie
    50 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 27

hanka666: Ten Jirka se nám z toho manželství nějak brzy vylízal.

(19. 07. 2017 22:49)

auslak: složilo se na něj 238 lidi . . . jako v reklamě na půjčku . . . jak to bylo pro Paroubka na dovču , ak se mohli přetrhnout

(19. 07. 2017 16:34)

mirkazam: nanometr...no a ten novinář by měl žárlit jako na co ?? Paroubek- camrálek ze sebe vyplkl,že se mu na dovču někdo složil...no podle toho,jak je oblíbený,tak zbývají pouze ti ,,Marťaňi " Je to směšná figurka,která je vlastně k smíchu...

(19. 07. 2017 16:16)

kardinal25: bradavicka bradavicnata Jyrka si muze delat co chce. Kdo z vas na nej ma? je to frajer ta ***** je na nej prisata jak pijavice. Asi ma dost prachu na dalsi rozvod.

(19. 07. 2017 16:10)

kardinal25: Spravne Jyrka neni mnich muze chlastat a su.kat a mr.dat co chce. treba i dadu ropuchu kdyby chtel. Muze i fetovat kokain s kardynali ve vatykanu a delat org ie s chlapeckama. Jyrka je buldozer a jede jako das. Kdo z vas na to ma ??

(19. 07. 2017 15:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy