Gábina se ohání tím, že je vysokoškolský pedagog, a tudíž prý nejlépe ví, co je pro jejich dvouletou Terezku nejlepší. Proto vyslovila přání, že jí má její stále ještě manžel říkat paní magistro.

„To se mi zdá opravdu už přes čáru. Jsem obyčejný chlap, nemám vysokou školu. Živím se zpíváním. To mě naplňuje,“ podivuje se Vašek. „Rozhodně Gábinu jako svou stále ještě manželku a matku svého dítěte oslovovat magistro nebudu! Před Terezkou jí budu dále říkat maminko. Pokud budeme hovořit pouze my dva, tak jí budu říkat Gábino,“ dodává o své manželce, která ho obvinila z toho, že byl závislý na drogách i alkoholu a trpí psychickými problémy.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

„V soukromí s ní být sám už nikdy nechci. Už jen čekám, z čeho mě zase nařkne. To je oblíbená zbraň, vzpomenout si v rámci boje o dítě a výživné na různé nesmysly. To nemám zapotřebí. Víte, nyní po mně chce, abych jí platil výživné, platil na Terezku a tak dále. Přesto mě pořád pomlouvá! Na malou platím a myslím, že dost. Terezka za nevěru manželky, která nám to vše rozbila, nemůže,“ naráží Noid na vztah své manželky s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46). Dvořáková se do uzávěrky vydání nevyjádřila.

Očima odborníka: Důležitý je respekt

„I v situaci rozpadu rodiny by měli dále respektovat jeden druhého, oslovování by mělo být křestními jmény, tak jako doposud. Lze říci, že respekt rodičovské role toho druhého je velmi důležitý ve složité situaci rozpadu rodiny,“ řekl Blesku soudní znalec v oboru školství, kultury a zdravotnictví PhDr. et PhDr. Radek Ptáček, Ph.D.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
44 fotografií