Žádný pár českého šoubyzu tak často nechodí na večírky jako Felix se svou milenkou Lucií. Slováček to má téměř vždy jako pracovní povinnost a Gelemová je jeho doprovod. Nejinak tomu bylo na světovém finále soutěže krásy neslyšících MISS & MISTER DEAF WORLD & EUROPE & ASIA 2017.

Muzikant nejenom vystupoval, ale usedl i do poroty. Než se tomu tak stalo, ochotně zapózovali fotografům. Zatímco Lucka se tvářila chladně a byla napnutá jak struna, Felix ji mlsně sjížděl pohledem. V černých krátkých šatech odhalila malířka své nohy, kterým na sex-appealu dodaly červené lodičky na jehle.

Hned další den se milenci vydali na dovolenou do Triglavu a Bohijinského národního parku ve Slovinsku. Pochlubili se pár snímky, ale na rozdíl od Felixovy manželky Dády tam takové teplo nemají, takže došlo i na bundy.

Lenka Vacvalová a Jan Čenský večer moderovali. Slovenské zrzce to v rudých šatech s hlubokým výstřihem seklo.

Světovou královnou krásy neslyšících se stala Thajka Chutima Netsuriwong. Získala titul Miss Deaf World 2017. V mužské kategorii zvítězil Španěl Eric Alcantara Pascua. Korunka putuje také do Česka, reprezentantka Petra Gluchová vyhrála v kategorii Miss Deaf Europe.

VIDEO: Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Patrasová rozvod zvažuje! Felix sešel, jde o jeho zdraví! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií