Kolik festivalů už mám za sebou, kolikrát pršelo a bylo bahno, stejně jsem na holínky zase zapomněla,“ komentovala zpěvačka svůj příjezd na zahájení festivalu Hrady.cz.

I když ji auto dovezlo skoro až k šatně, bylo to málo. Vyděšený pohled říkal: Do bahna bych zapadla po kolena. Organizátoři okamžitě začali jednat a na semišové botky na podpatku jí navlékli igelitové pytlíčky na rohlíky.

Ale i s těmi Anna. K jen stěží došla do šatny. Byly slabé a krátké. Další cestu by asi už nezvládla... Po chvíli se zpěvačka začala smát. Přinesli jí totiž opravdu ten nejmodernější výkřik v oblasti ochrany dámské obuvi. Zpěvačka si tu parádu v podobě dvou pytlů navlékla na nožky a mohla začít brázdit bahno a podívat se až k pódiu, jak si na něm vede její kolegyně Lucie Bílá (52).

Potom už organizátoři sehnali holínky. „A to jsem si myslela, že tu budu cupitat v tomhle,“ dělala si sama ze sebe legraci zpěvačka a v ruce držela bělostnou parádu.

Na koncertě sklidila od několikatisícového davu obrovský aplaus. Na Točník si dá příště prý už velký pozor. Před dvěma lety si den před zahájením Hradů.cz na Točníku zvrtla nohu na schodech, ošklivě upadla na zem a pohmoždila si obličej. Dva týdny se musela potom dávat do kupy, než do rozjetého festivalu naskočila.

Anna K. představuje videoklip k písni Co mi za to dáš. Klip k druhému singlu z jejího letošního alba Světlo vznikal v době, kdy se dozvěděla o návratu rakoviny. Přesto je nakonec optimistický.

VIDEO: Anna K. promluvila v rozhovoru pro Blesk o svém zranění nohy

Video
Video se připravuje ...

Anna K.: Po sto letech mezi lidmi, s alergií a nohou po úraze! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií