Jejich spor začal prý už loni na jaře, kdy se zpěvák zotavoval po rakovině mízních uzlin, a dcera Dominika jej navštívila v nemocnici. Gottová mu vyčetla, že přepsal majetek na manželku Ivanu, a starší dcery o tom neinformoval. V následné hádce se prý začalo prát rodinné špinavé prádlo. „Pohádali se na pokoji. Od té doby jejich vztah ochladl,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Gottova okolí.

Dominika tátovi totiž také něco zatajila, a tam mu to vpálila do obličeje. „Prozradila mu, že už je několik let vdaná za svého přítele. Jeho strašně zamrzelo, že mu to tajila,“ dodává zdroj. Sám Gott přiznává, že vztah s dcerou už opravdu není, jako býval. „Nevoláme si a nejsme v kontaktu jako dříve,“ přiznal.

Dominika chtěla vztahy urovnat alespoň o tátových narozeninách. „Snažila jsem se tátovi dovolat, ale nepodařilo se mi to. Telefon nezvedal,“ tvrdí Dominika, která ani neví, kde táta je. „Nemám o něm dostatek informací,“ stěžuje si. Nakonec však narozeninový den dobře dopadl – táta Gott jí vzal telefon až večer, když oslavoval v úzkém rodinném kruhu s manželkou Ivanou (41) a nejmladšími dcerkami Charlotte (11) a Nelly (9).

Fotogalerie
27 fotografií