Paroubek využil pro všechny případy starého motta »zatloukat, zatloukat, zatloukat«. Než vůbec cokoliv okomentoval, chtěl vidět fotky, které Blesk získal.

Jenže nepochodil. Vzápětí pak odepsal: „Jsem tu sám. Proč vozit dříví do lesa, že?“ A ačkoliv se snaží opět dostat do své staré strany a přes ni zpět do veřejné sféry, tvrdil, že je »soukromá osoba« a »již není politik«.

Co by se ale stalo, kdyby snímky, které na mobil vyfotil a do redakce poslal čtenář Blesku, předtím viděl? Jak moc by se asi lišila jeho odpověď? Vždyť ze snímků je patrné, že expremiér se v Saint-Tropez rozhodně neprocházel sám. Společnost mu dělala neznámá brunetka, s níž se v jednu chvíli Jiří vedl i za ruku.

Navíc pravděpodobně stejná žena se před Paroubkovým odjezdem na výlet objevila před jeho domem. Dvojice pak její kufry naložila do auta a společně odjela. „Hodil jsem ji jen na letiště,“ tvrdil ovšem Jiří pro Expres.cz s tím, že dotyčná nechce být jmenovaná.

Přitom by bývalý premiér nic zamlčovat nemusel, když s manželkou Petrou spolu nežijí již od února. Tehdy od něj manželka za velmi dramatických událostí odešla a vzala s sebou i dcerku Margaritu (7). Blesk Paroubkovou v souvislosti s fotkami Jiřího s neznámou ženou oslovil, ta se však k možnému novému vztahu svého muže vyjadřovat nechtěla.

 

Na rozvod někdejšího nejsledovanějšího politického páru se ovšem ještě čeká. Paroubkovi se totiž musí nejprve dohodnout, jak se budou starat právě o společnou dceru. Expremiér by dokonce nejraději zvolil střídavou péči. Nyní je Margarita spolu s matkou také na dovolené. Tráví ji v domě na řeckém ostrově Ithaka.

„Možná naposledy,“ napsala však na Facebooku v konverzaci Petra. Nelze proto vyloučit, že se v rámci chystaného rozvodového vypořádání domek prodá, stejně tak jako řadový dům ve Velké Chuchli v Praze, který ještě před půl rokem obývali všichni společně.

Víte, kdo je žena na obrázku s Jiřím Paroubkem? Pište na tip@blesk.cz

VIDEO: Paroubek utekl z živého přenosu: Kvůli otázkám na jeho (ne)návrat do ČSSD

Video
Video se připravuje ...

Paroubek utekl z živého přenosu: Kvůli otázkám na jeho (ne)návrat do ČSSD Český rozhlas Plus/pořad Interview Plus

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
87 fotografií