Darina Nová a Josef Rychtář netvoří pár už mnoho let. Když se Josef oženil se slavnou zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), zdálo se, že od něj bude mít Darina nadobro pokoj. Po Ivetině tragické sebevraždě se ale Rychtář vrátil do vily, kterou si někdejší manželé pořídili společně… A tehdy pro Darinu prý začalo peklo.

Na stranu svého otce se přidal i jejich společný syn Jan Rychtář (31) a Darinina bezmoc vzrostla. Nyní jí ale už došla všechna trpělivost a hodlá je oba soudně vystěhovat! „Je mi jedno, kam to bude, třeba pod mostem,“ pronesla Janova vlastní matka.

Na místě, které mělo sloužit jako domov a přístav klidu, se začala pravidelně objevovat policie, která vyhrocené rodinné vztahy nejednou řešila. „Soud konečně rozhodl, jakou částkou mám vyplatit pana Rychtáře. Tak se nemůžu dočkat, až rozsudek nabyde právní moci. Hned se bude muset vystěhovat,“ svěřila deníku Aha! Nová. Vystěhovat exmanžela jí však nakonec nestačí.

Zažádala si u soudu i o vystěhování svého syna! Ten se nikdy netajil tím, že stojí na straně otce a svoji matku několikrát označil dokonce za blázna. Podle Dariny se beze studu podílel na teroru, kterým ji zahrnoval Josef Rychtář.

Byl to od nich dvou systematický teror, kterým mě ničili. Nevidím důvod, proč by tu měl dál bydlet. Už vloni v září jsem požádala o jeho soudní vystěhování. Bohužel bude platit, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,“ pronesla Nová nekompromisně.

„Kdyby se choval jako milující syn, tak k tomu nemuselo dojít. Místo toho se mi ale snažil dělat ze života peklo. Tak ho pod svou střechou už nechci,“ uzavřela Darina Nová, která teď často raději přespává mimo svoji vilu, hlavně aby měla klid. Nezvané hosty se jí prý už brzy konečně podaří vystěhovat…

VIDEO: Josef Rychtář se s exmanželkou Darinou soudil hned několikrát

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
37 fotografií