Ta si odskočila do Česka z Londýna, kde se účastní letošního Wimbledonu. Komentuje ho pro americký tenisový televizní kanál. „Udělala mi velkou radost, přijela za mnou se svojí sestrou a částí rodiny. Z Řevnic to sem neměli daleko,“ svěřila deníku Aha! Helena.

„Když Martina u nás na zahradě viděla, že už jsou třešně, poprosila mne, zda by si nějaké mohla natrhat. Tak jsem jí půjčila tašku, ona vylezla na střechu a natrhala si domů,“ prozradila nám Vondráčková, která se s tenistkou zná už dobrých 30 let a několikrát si to spolu dokonce rekreačně rozdaly na kurtech.

Manželka nepřijela

Navrátilová, která byla v Česku bez manželky-modelky Julie Lemigové (45), se pak o víkendu vrátila do Londýna, proto se také nemohla v sobotu večer zúčastnit velké narozeninové party, kterou Helena pořádala. Na tu naopak dorazila sestra tenistky s rodinou.

Oslava pro 180 lidí

Finální narozeninová party Heleny Vondráčkové se konala v sobotu na ranči v Řitce, kde bydlí. Legendě českého popu tam přišlo popřát na 180 lidí. „Šlo o kamarády, kolegy, sousedy. Bylo to moc fajn,“ pochvalovala si zpěvačka, kterou majitelé ranče v polovině oslavy »unesli« a povozili kočárem po Řitce, kde už 31 let bydlí.

Gott se opět omluvil

Na narozeninovou oslavu pozvala Helena také Karla Gotta (77). Ten už kolegyni po telefonu přál v den jejího jubilea s tím, že se uvidí během léta. Ze sobotní party se ale zpěvák kvůli dovolené na Mallorce omluvil.

Fotogalerie
26 fotografií