Kamila už několik měsíců fotky s urostlým fešákem Josefem zveřejňovala. Ale vždy ho uváděla jen jako svého fitness trenéra. Ale před časem do hashtagů začala přidávat slovo láska. Je tedy zřejmé, že to mezi nimi zajiskřilo a zpěvačka přestala svého přítele tajit.

„Je to můj přítel, máme se rádi, toť vše a více k tomu není potřeba říkat,“ napsala Blesk.cz Nývltová, která se s Pepou objevila ve varech na narozeninové oslavě Nikol Moravcové ve Finlandia Kokos stanu.

Na tom že má nového přítele by nebylo nic divného, kdyby do redakce nezačaly proudit informace, že Josef před Kamilou žil 12 let s velmi vlivným mužem z showbyznysu. Samozřejmě jsme se na to zeptali Kamily, ale doposud neodpověděla a ani trenér se k tomu nevyjádřil.

Muž, který s Pepou žil, si s ohledem na rodinu nepřeje být zveřejněn. Jediné, co k tomu prostřednictvím sociální sítě řekl, je toto: „Nebudu ztrácet čas s tím, kdo o to nestojí! Alespoň poučení, že ani po 12 letech nemůže člověk říci, že toho, s kým žije, vlastně zná. Život je samé překvapení!“

Kamila Nývltová nějaký čas chodila s tanečníkem Tomášem Smyčkou, ale jejich vztah v roce 2014 skončil. Zatímco Tomáš se zamiloval do herečky Hany Holišové, Kamila zůstávala až do letošního roku nezadaná.

Fotogalerie
13 fotografií