Je to výrazná moderní stavba, která se v malé vesničce Andělská Hora u Karlových Varů nedá přehlédnout. Zatím to ale nevypadá, že by se do ní měl Jiří Bartoška s rodinou přestěhovat. Dům je totiž samý problém.

„Jedná se o dřevostavbu, kterou stavěla společnost, jež dřevostavby vůbec nedělá. Uvnitř jsou velké formáty přírodních dřevěných desek, které ale majitelé nechali natřít nabílo. Jenže dřevo pracuje, kroutí se, vše to popraskalo. Muselo se to zatmelit a znovu natřít,“ popsal Aha! první zádrhel jeden z angažovaných stavebních odborníků.

VIDEO: Jiří Bartoška s manželkou ve Varech.

Video
Video se připravuje ...

Přivítání ředitele festivalu v Karlových Varech s manželkou bylo vášnivé. Stírala mu rtěnku! Petr Macek

Kovové přístavby, které jsou v části domu, pak museli dělníci schválně polévat, aby rychle zrezivěly. Dveře a panty jsou v domě reverzní – jsou zapuštěny a z obou stran vypadají stejně, jenže jdou prý otevřít jen do 90 stupňů. „Dům stál i několik milionů, jen terasa je za 400 tisíc. Určitě majitelé nechtěli šetřit, proto je škoda, že se některé stavební prvky tak zbytečně pokazily, i když samozřejmě na každé stavbě bývají problémy,“ dodal zdroj. 

VIDEO: Jiří Bartoška o hollywoodských hostech.

Video
Video se připravuje ...

Bartoška s manželkou na MFF KV: Luxusní dárky z Hollywoodu! redakce Blesk

Pozemek si Jiří Bartoška pořídil už v roce 2003, stavět se ale začalo v roce 2015 a Bartoška už se těší, až tam bude moci konečně pobývat. „Ještě tam nebydlím, dodělávají se tam nějaké věci,“ svěřil deníku Aha!.

Fotogalerie: UniCredit Bank party ve Varech: Mejdan …
56 fotografií

Fotogalerie
23 fotografií