Slavík byl o víkendu jedním z hlavních hostů festivalu Topfest v Piešťanech. S doprovodnou kapelou Boom!Band tam sázel do lidí největší pecky ze svého repertoáru.

Nechyběly písně jako Zůstanu svůj, Stokrát chválím čas či Noční král. Fanoušci pak Slavíkovi na konci koncertu sami zapěli část slavného duetu, který natočil s Darou Rolins (44), Zvonky štěstí. „Tak to se mi ještě nestalo, aby mi takové publikum zazpívalo na závěr,“ neskrýval dojetí zpěvák.

Na Gottově hlase bylo znát, že zánět dutin, se kterým bojoval celý červen, už skoro ustoupil, a tak si mohl dovolit svůj pracovní nástroj opět hnát do velkých výšek.

Kvůli onemocnění se totiž v minulých týdnech musel během koncertů šetřit, za což se sám omlouval. „Tak mě opět po čase pozvali na rockový festival a musím říct, že na Topfestu to bylo opravdu top. Děkuji všem za bouřlivé přijetí a úžasnou atmosféru,“ okomentoval své vystoupení u sousedů Karel.

Podle informací Blesku teď Gotta a jeho rodinu čeká dovolená u moře, kam odletí už tento týden. Zpět budou Gottovi v polovině července, tedy v době, kdy Karel oslaví 78. narozeniny.

VIDEO: Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy! Lukáš Červený

Vše o Karlu Gottovi naleznete ZDE

Fotogalerie
16 fotografií