Přestože v něm bývalka hokejového boha Jaromíra Jágra (45) bydlí už od dubna s fotbalistou FC Vysočina Jihlava Petrem Tlustým (31), pořád ho nemají kompletně zařízený.

Ale na vybavení rozhodně nešetří. Jen za jídelní stůl utratili přes 45 tisíc korun! Blesk zastihl moderátorku Sportovních novin na Nově, když jí do apartmánu dva mladíci tahali větší krabici. Postel to ale nebyla...

„Tu jsme si pořídili s přítelem už v dubnu. To byla právě podmínka, že až dorazí postel, tak se nastěhujeme,“ prozradila Blesku Puhajková. Na sociální síti později odhalila, že se jednalo o jídelní stůl.

Podle informací Blesku si nekoupili žádnou cetku, ale opravdu pořádný kus nábytku. Vyráběli jim ho na míru v Itálii a stál přes 45 tisíc korun! „Ještě nemáme všechno dokončené, ale už budeme mít na čem jíst,“ smála se Puhajková.

Před časem totiž ještě stolovali na krabicích. Nyní mohou s Tlustým povečeřet u svíček a nouzi nebudou mít ani o pohádkový výhled na Prahu, o který je z Vyšehradu, kde se zabydleli, postaráno.

Video
Video se připravuje ...

Inna Puhajková: Pět let od rozchodu s Jágrem stále využívá jeho štědrosti! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
61 fotografií