Od koupě starší vily poblíž Berounky, která díky věžičce připomíná spíše zámeček, je mnozí odrazovali. „Bude to chtít hodně investic do rekonstrukce,“ varovali je přátelé.

Jenže herečka si dům v Dobřichovicích zamilovala na první pohled a s manželem jej nakonec koupili za 8,5 milionu korun. Téměř dva roky poté je vila kompletně zrekonstruovaná. Geislerová to s Janáčkem vzali opravdu z gruntu. Nové podlahy, okna, veranda, omítka i střešní krytina stály odhadem další tři až čtyři miliony korun.

Úpravou prošla také zahrada. „Pokud na ní pracoval zahradní architekt, jak je z fotografií patrné, cenu bych odhadoval na půl milionu korun,“ řekl Blesku nejmenovaný zahradní architekt s tím, že podle jeho názoru to ještě není vše. U domu totiž ještě nejsou vysázeny nové dřeviny.

VIDEO: Aňa promluvila o tom, proč byla obsazena do filmu Anthropoid.

Video
Video se připravuje ...

Geislerová: V Hollywoodu mi dali roli, protože mám nejlepší český akcent! Blesk TV

Už teď si ale herečka, která si splnila sen o bydlení, může připadat jako zámecká paní a její tři děti Stella (10), Bruno (12) a Max (4) jako v pohádce, protože jejich máma jim pokaždé připraví zajímavou dekoraci.

Naposledy dům zdobily balonky nejenom na bráně, ale také na balkoně, který je zřejmě součástí dětského pokoje. Rekonstrukcí domu navíc herečka zvýšila podle realitních makléřů jeho tržní cenu o více než pět milionů korun.

VIDEO: Křest knihy Ani Geislerové. Herečka stěží udržela slzy štěstí.

Video
Video se připravuje ...

Všechny Geislerovy holky pod jednou střechou! Aňa má další dítě! Kristýna Léblová, Jan Brunclík

 

Fotogalerie
62 fotografií