Již minulý pátek skončila Hana Krampolová na Psychiatrické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí kvůli epileptickým záchvatům, které u ní vyvolaly nebezpečné kombinace léků a alkoholu.

„To víte, měla neustálé problémy s kolenem, ramenem, bolelo to, a tak blbě kombinovala prášky na bolest, na spaní, na uklidnění, potom si dala třeba jedinou skleničku, a nebo ani nedala, a hned dostala záchvat,“ vysvětloval příčinu jejího pobytu v léčebně Jirka, který nejprve o jejím stavu nechtěl mluvit. Jenže z výrazu jeho tváře všichni jeho známí stejně poznali, že se něco děje, a tak musel s pravdou ven.

VIDEO: Hana Krampolová v pořadu Markéta dráždí celebrity. Už v této době bojovala s mnohými zraněními.

Video
Video se připravuje ...

Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Nyní se podle něj již blýská na lepší časy. Ovšem má to velký háček. „Den ode dne je bezvadnější. Nadosmrti se už nesmí ale napít!" komentuje herec manželčin současný stav. „Víte, ona třeba může vypít několik litrů vína a je v pohodě. A někdy stačí malé pivo a má záchvat... Tudíž prostě nesmí nic! Ten organismus má za ty roky úplně zasviněnej,“ doplňuje Krampol.

Fotogalerie: Životní radosti a strasti manželky Jiřího …
42 fotografií

Hanku tak na klinice čeká zejména detox. To ovšem není to jediné, co jeho žena bude muset podstoupit. „Především musí přijít na to, co lze kombinovat a co ne. A ty prášky eliminovat,“ zdůraznil český dabér Belmonda s tím, že Hanička se mu domů nevrátí ještě minimálně dva týdny.

Jako správný milující manžel ji tedy alespoň navštěvuje a snaží se jí být v těžkých chvílích oporou. „Chodím za ní. Jinak si voláme, ale mobil může mít zapnutý pouze od tří odpoledne do půl šesté. Jinak to jsou samé procedury a spánek, “ dodal.

VIDEO: Podívejte se na video z doby, kdy byli ještě oba manželé spolu a zdraví. Jak jim to klapalo v posteli?

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Jirka chce pořád sex, musím se přemáhat! DAVID TUREK, JAN BRUNCLÍK, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
67 fotografií