„Verunko, trošičku přiber svaloviny na nožkách! Měla jsi dle mě víc fit postavičku, teď jsi už moc hubeňoučká,“ vzkazují jí lidé na sociálních sítích.

Figuru bez tuku má modelka sice kvůli chození po mole tak trochu předepsanou, poslední měsíce se ale ztrácí před očima. Co za tím vězí? „Makám na sobě. Cvičím a hlídám se hodně v jídle. Studuju různý věci o stravě, těle a cvičení. To mě hodně baví. Štíhlá postava je hlavně odrazem jídelníčku,“ vysvětlila Veronika Blesku.

Některé potraviny si prostě odpírá. „Neříkám, že jsem přímo vegan, ale masu se vyhýbám, protože se po něm necítím dobře. Není to tak, že bych ho striktně nejedla, ale omezuju ho na minimum,“ dodala.

Podle modelky si spousta lidí neuvědomuje, že špatným stravováním vznikají různé nemoci. Ona prý o jídle začala víc přemýšlet ve chvíli, kdy jí lékaři zjistili alergii na lepek.

„Díky tomu jsem začala pozorovat své tělo a zjistila jsem, že mi vadí mléko, mléčné výrobky a spousta věcí,“ uzavřela Veronika. Jestli i svému Jardovi servíruje k obědu nebo večeři místo bifteku tofu, si modelka nechala pro sebe, pozadí svého vztahu s hokejovou legendou nehodlala během návštěvy v Česku vůbec rozebírat.

V Česku nezahálí

Jágr zůstal tentokrát na Floridě, zdrželo ho tam vyjednávání s hokejovým týmem Panterů. Veronika je bez Jardy v jednom kole – pendluje mezi Prahou, Teplicemi a jeho rodným Kladnem. „Nevím, jak dlouho se zdržím,“ řekla Blesku.

Fotogalerie
57 fotografií