Zakázka na svatební šaty přišla Blance Matragi před měsícem. „Ozvala se rodina z Moravy a chtěli šaty pro nevěstu a její maminku,“ řekla Blesk.cz návrhářka.

Nádhernou róbu Matragi nejprve prokonzultovala s nevěstou a pak už se pustila do práce. „Je to čistě moje autorská ručně vyšívaná krajka, což je myslím poznat. Jsou to klasické šaty, ale co mě překvapilo, bylo, že vyšly na jakoukoliv velikost. Nebylo třeba velkých úprav,“ svěřila se autorka nevěstiných šatů.

Matragi o víkendu přivezla róbu z Libanonu, kde má dílnu, a na zkoušce v Praze je nevěsta poprvé oblékla. Vypadají nádherně. Nemůžu teď ještě nic prozradit, ale nevěsta má dlouhé havraní vlasy a sněhově bílou pleť a šaty v smetanové barvě, kterou jsem jí doporučila, jí perfektně sednou,“ prozradila Blanka s tím, že si nevěsta šaty v neděli odvezla zpět na Moravu.

Matragi se při práci pořádně zapotila. Zaměstnala ji totiž tvorba šatů nejen pro nevěstu a její maminku, ale také ušila doplňky pro nevěstinu sestru, pro otce a také pro družičky, které budou sladěny v jedné barvě.

Podle návrhářky svatba proběhne 2. září a budoucí novomanželé si pronajali zámeček na Slovensku. Veselka to tedy bude nejspíš víc než okázalá.

Pokud znáte tu šťastnou, která ve svůj velký den oblékne šaty od známé návrhářky, pište na tip@blesk.cz.

VIDEO: Blanka Matragi ukázala luxusní byt v centru Prahy za 10 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Blanka Matragi: Ukázala luxusní byt v centru Prahy za 10 milionů! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

VIDEO: Blanka Matragi oslavila 35 let od vzniku značky! A ukázala šaty za miliony!

Video
Video se připravuje ...

Blanka Matragi: Oslavila 35 let od svého vzniku! A ukázala šaty za miliony! Thomas Kruchina, Lukáš Červený


Fotogalerie
31 fotografií