„Věřím, že po prázdninách ukončím rok patálií návratem do televize,“ řekl sám Jančařík. Podle kuloárů se nemá vracet na post moderátora počasí, ale mohl by například moderovat Snídani s Novou nebo jiný pořad. „Po měsících rehabilitování v Kladrubech se cítím moc dobře,“ ujišťuje Michal. Držel svým optimismem celou rodinu a má spoustu chuti do práce.

Moderátora až zaskočil příval přízně, které se mu od diváků i spolupracovníků po celou dobu dostávalo. Drželi mu palce. „Chtěl bych moc poděkovat všem. I Nově, která mě po celou dobu podporuje včetně možnosti vrátit se do práce,“ říká Michal. Dívá se dopředu a věří, že příděl smůly už má konečně vyčerpaný.

Michal Jančařík měl problémy s ledvinou od dětství, trpěl polycystózou. V posledním roce ale zbytněla až na 7 kilogramů a loni v září na dovolené praskla.

Následovala rychlá operace v Hradci Králové, kde moderátorovi prakticky zachránili život. Musel na dialýzy. Pak podstoupil transplantaci, která se povedla, ale 3 dny nato praskla Michalovi céva u páteře, krev tlačila na míchu a Jančařík ochrnul.

VIDEO: Michal Jančařík se v těžkých dobách svěřil o své nemoci televizi Nova. Teď se zdá, že se konečně brzy vrátí na její obrazovky!

Video
Video se připravuje ...

Zpověď těžce nemocného Jančaříka: Nemůžu na nohy, natekla mi krev do míchy... TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií