Je krásná, úspěšná, bohatá, dokonalá. Topmodelka Petra Němcová zkrátka žije svůj sen. Ne vždy se jí však dařilo tak, jak si přála. Když slavila se svým snoubencem Simonem Vánoce na jenom z thajských ostrovů, zasáhlo je zrovna tsunami. Simon zemřel a Petru zachránili na pokraji smrti.

"Všude byla jen černá voda a sklo. Naposledy jsem Simona zahlédla na střeše, pomyslela jsem si, že je lepší plavec než já a určitě bude v pořádku. Slyšela jsem, jak křičí moje jméno, i já křičela to jeho. Najednou jsem se ocitla na suchu, přilepená na střeše a neviděla jsem nic, jen vodu," popisovala před časem modelka. Její domněnky se však nenaplnily.

Video
Video se připravuje ...

Slavné krásky: S kým nakupují spodní prádlo? Petr Soukup, Markéta Reinischová

"Byla jsem v naprosté agónii a každou chvíli jsem omdlévala. Pokoušela jsem se soustředit. Nejstrašnější byl ten křik malých dětí okolo mě, já se ale nemohla ani pohnout, abych některému z nich pomohla. Zlomila jsem si totiž pánev, a tak jsem mohla hýbat jen rukama. Vždycky když voda ubyla, křičela jsem bolestí a vždy, když se hladina zvýšila, ulevilo se mi," dodala Petra.

V dnešních dnech už se Petra posunula dál. Má za sebou další vztahy, ale zatím nenašla muže, se kterým by zůstala déle a měla pevný vztah nebo snad vyhlídku vdavek. 

Fotogalerie
40 fotografií