Nevlastní dcera Leška Semelky (70) strávila dlouhých 18 let v Řecku a sama se v minulosti nechala slyšet, že už umí řecky víc než česky. Přesto se tam hudební kariéře příliš nevěnovala. „Já jsem měla ambice tam v roce 2008 natáčet píseň Impossible v řečtině, ale sešlo z toho,“ uvedla v rozhovoru pro Top Star Zeťová s tím, že měla obavy z toho, že její výslovnost by nebyla perfektní. „Nicméně jsem tomu velmi ráda, protože mi tam zůstalo soukromí.“

V cizině se tak Helena především starala o svého přítele, o kterém však do médií nikdy moc nemluvila. Nyní vyšlo najevo, že se dlouholetý pár rozešel. „Je na čase říct, že dnes už jsem svobodný člověk. Zkrátka my jsme se ve velmi dobrém rozešli a jsme přátelé," přiznala zpěvačka, která si i nadále své soukromí bedlivě střeží, a tak o rozchodu více neřekla.

Radikální změna v osobním životě jí tak alespoň dala šanci soustředit se na sebe a uspořádat si život. Zeťová se tak na čas vrátila zpět do vlasti. Kvůli vystoupení dorazila už koncem května a prý zde zůstane minimálně po celé léto.

VIDEO: Ani před lety Zeťová nechtěla o svém soukromí moc prozrazovat.

Video
Video se připravuje ...

Helena Zeťová pokřtila nové album Petra Bendeho. Při otázkách na přítele v Řecku mlžila. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

„Tentokrát jsem se rozhodla po 20 letech strávit léto v Čechách. Navíc to mám spojený ještě s věcí, kterou miluju – s prací a muzikou, takže točím desku,“ svěřila se Helena, která tak konečně vydá svou druhou sólovou desku, na níž už několik let s přestávkami pracuje. Křest nového díla se rozhodla spojit s listopadovou oslavou svých narozenin.

Zda se poté vrátí do Řecka, není zatím jasné. Každopádně zpěvačka zatím o trvalém návratu domů neuvažuje a neplánuje si tu ani hledat novou lásku. „Láska po lásce tak brzo nechodí, to za prvé, a za druhé já tam mám víc přátel než tady,“ vysvětlovala pro Top Star Zeťová, která kdysi vystupovala v triu Black Milk spolu s Terezou Kerndlovou (30) a Terezou Černochovou (33). Mezi jejich největší hity patřily songy Sedmkrát, Nechci tě trápit či Modrej dým. Po čase se ale kapela rozpadla.

 

Fotogalerie
21 fotografií