„V neděli přes den jsem měla výhled na tohle krásné nádvoří, od neděle večer tři dny koukala na roh budovy. To nádvoří je sice hezčí, ale ty další  tři dny jsem se zas cítila mnohem lépe, protože už jsem u sebe měla to nejcennější,“ napsala Jana Doleželová na sociální síť a dala tak vědět svým fanouškům, že už má porod za sebou. 

„Obě jsme zdravé a malá je krásná,“ napsala na naléhavé dotazy fanoušků, kteří se dožadovali více informací. Modelka také přiložila fotku porodnice, ve které přivedla na svět své první dítě. Rodila v Zemské porodnici u Apolináře. 

„Dcera Veronika se nám narodila v neděli 18. června 2017 v Porodnici U Apolináře u profesora Pařízka. Původní termín porodu vycházel shodou okolností na datum mých narozenin 23. června. Nakonec si Verunka pospíšila a narodila se o 5 dnů dříve,“ řekla webu Super.cz Doležalová.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Jana Doleželová: Na holčičku se těším! A kdy bude svatba? David Turek, Lukáš Červený

Jana se na svůj velký den poctivě připravovala. Rodila přirozeně, za což je také vděčná. „Jakožto zdravotník jsem zastáncem přirozeného porodu a jsem ráda, že nenastala indikace k císařskému řezu," uvedla.

"Na porod budu vzpomínat jen v pozitivním, protože vše dobře dopadlo. Ošetřující personál byl skvělý a dnes už mám doma krásnou, zdravou holčičku, která měří 48 centimetrů,“ uzavřela krásná modelka, která má dceru Verunku s podnikatelem Davidem Trundou

Fotogalerie
19 fotografií