Herečka Hana Heřmánková s manželem Karlem Heřmánkem mají rádi aktivní dovolené. Hlavně jízdu na kole. „No, to určitě. My rádi cestujeme a preferujeme vyjížďky na kolech. Těšíme se, že vyrazíme z Modravy do Sušice na vlastní pohon. Sice máme rádi především jízdu z kopce, ovšem nedělá nám potíže ani kopcovitý teren,“ vysvětlila herečka s tím, že klidně budou jezdit i do kopce, protože mají jednoduchou fintu.  „S Karlem zvládneme hravě i hory. Ne sice proto, že bychom byli milovníky jízdy do vrchu, ale protože máme elektrokola, tak nám ani kopce nedělají problémy,“ dodala Heřmánková.

Syn herecké dvojice Karel Heřmánek mladší s manželkou Nikol Kouklovou mají své plány na léto ale úplně jiné než rodiče. „My jsme se nedávno vrátili z Ameriky a teď se uvidí. Vzhledem k tomu, že manžel hraje na Shakespearovských slavnostech, tak část léta budeme trávit v Česku s rodinami,“ pokrčila Nikol rameny.

Sportovní dovolené ve stylu tchyně s tchánem ale odmítla. „Ovšem my kola vypustíme a chtěli bychom alespoň na pár dnů vyrazit třeba do Norska nebo na Island. Mě nebaví válet se u moře nebo grilování na sluníčku, opalovat se vydržím maximálně hodinu a dost. Raději chodím, poznávám a nelenoším,“ dodala kráska.

Video
Video se připravuje ...

Karel a Nikol Heřmánkovi promluvili o svatbě a sexy prádélku! Kristýna Léblová, Jan Brunclík

Fotogalerie
12 fotografií