Kudláčková měla ve středu v deset dopoledne telefonovat se svojí dcerou, od té doby se neozvala a telefon měla hluchý. Podle policie panovala obava o její  zdraví, má mít totiž sebevražedné sklony a tak policie vyhlásila pátrání.

To bylo ve středu v podvečer úspěšné a Michaelu Kudláčkovou našli živou. „Byla nalezena u obce Oseček, odkud byla převezena na obvodní oddělení policie v Poděbradech k podání vysvětlení. Policie odvolala pátrání,“ řekla k případu policejní mluvčí Petra Potočná.

Kudláčková v dětství zářila v seriálu My všichni školou povinní, poté ji ale nevzali na konzervatoř a tak se snu o hraní musela vzdát. Teď působí jako kartářka a redaktorka internetového serveru. Sama se také zapojila do pátrání po pohřešované Michaele Muzikářové (13) v Ústí nad Labem, odkud dívka zmizela. 

Z jejího zmizení byla v šoku i její kamarádka Klára Slámová. Znaly se už v době případu Petra Kramného, o kterém Kudláčková taky psala na svém serveru. Po jejím zmizení byla Slámová v šoku. „Před pár dny jsme spolu mluvily, byla šťastná, úplně v pohodě, nechápu, co se děje,“ řekla ve svém vyjádření. Přála si, aby se Kudláčková v pořádku našla a to se jí naštěstí splnilo. Zdali na jejím zmizení měly podíl i dluhy a exekuce ve výši několika set tisíc korun, se kterými se před nějakým časem potýkala, není jisté. Případ stále vyšetřuje policie. 

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková Simona Škodáková

Fotogalerie
18 fotografií