Vladimír Drha patřil k nejvýznamnějším režisérům, byl jednou z nejvýraznějších osobností české filmové a televizní tvorby. Natočil desítky filmů a pohádek a často spolupracoval s herečkou Janou Brejchovou.

Před lety porazil zákeřnou rakovinu, která ho připravila o půlku tváře. „Nikdo mě nepozná, jsem ošklivý tak, že děsím okolí. Radši nikam nechodím. Když mluvím, nikdo mi nerozumí, ale žiju!“ řekl Blesku před časem Drha, který kvůli nemoci uzavřel registrované partnerství s hercem Filipem Rajmontem, který mu ve všem pomáhal. Bez něho by Drha nemohl žít plnohodnotným životem. „Díky němu žiju. Filip se stará úplně o všechno,“ uvedl.

Právě herec Filip Rajmont, kterého můžete sledovat v nekonečném seriálu Ulice, na sociální síti oznámil, že je jeho partner už na lepším místě. "Dnes zemřel Vladimír Drha. Sbohem, kamaráde," napsal ke vzpomínkové fotografii. "Ano, pan Drha dnes v noci zemřel. Šlo o přirozenou smrt. Co přesně se mu stalo, řeknou soudní lékaři. Zatím nemám více informací," potvrdil smutnou informaci Blesku.

Filip Rajmont smrt partnera oznámil na sociální síti.
Autor: Facebook.cz/Filip Rajmont

Fotogalerie
12 fotografií