„Dcera Michelle mě už přerostla,“ říká Svobodova dcera Jana vesele o své už 16leté dceři. Spolu s Christopherem (12) mámu doprovodili na zahájení výstavy Akta Erotika do galerie Opletalka. Jana tady vystavuje několik aktů, jež vznikly v Americe.

Ještě se vzpamatovává z časového posunu, ale vernisáž, kde visí i její fotografie, si nenechala ujít. A co nejdřív chce zkontaktovat bratra Petra (35) a rovněž syna Venduly Pizingerové (45) Jakuba (12).

„Chci samozřejmě navštívit oba bráchy, Petra i Jakuba. A tátovu sestru Jitku,“ plánuje Jana. Za týden přiletí i její manžel Clark a chystají se na Lipno a na dovolenou do Rakouska, kde mají též hodně známých. „Hlavně syn Christopher si tady užívá kulinářské hody. Už si stihl dát tatarák a chystá se na svíčkovou. To v Americe fakt není...“ směje se Jana.

Letos v létě si dcera slavného skladatele užije rodné vlasti ažaž. Po evropské dovolené se sice vrátí s rodinou na pár týdnů do Kalifornie, ale hned v srpnu přiletí do Česka znovu.

„Můj skorobratr muzikant Michal Dvořák, synovec Ani Štaidlové, připravuje festival Soundtrack Poděbrady 2017, jehož součástí bude i má samostatná výstava s názvem Múzy a andělé,“ pochlubila se fotografka. Čeká ji rozhodně rušné léto...

Vendula Pizingerová o manželovi: Nedávno byl ještě dítě! A měla jsem i ošklivé muže!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová o manželovi: Nedávno byl ještě dítě! A měla jsem i ošklivé muže! David Turek, Petr Soukup

Vše o Karlu Svobodovi naleznete: ZDE!

Fotogalerie
24 fotografií