Z její ložnice musí většina mužů odcházet se svěšenou hlavou. Mahu je totiž silně věřící. „Odmalinka věřím v Pánaboha. To je asi to nejvyšší, v co můžete věřit. Do kostela se chodím nadýchat ten nádhernej čistej vzduch. Mám tam pocit totálního bezpečí, jistoty, odpočinku a pohlazení,“ překvapila nás.

Cestu k němu si nenašla louskáním bible po večerech. Bůh se jí prý dvakrát zjevil. „Jednou jsem měla i živej sen, který se mi pak za pár let ještě jednou opakoval. Nejdřív se mi zjevil v takový dětský formě, to mi bylo asi deset. Část jeho hlavy se mi vynořila za oblakem, na dlani držel slunce. Nešlo ani tak o to, jak vypadal, ale o ten pocit blaženosti, co se mi rozlil po srdci a po duši. V ten moment mi něco řeklo – vidíš, on opravdu je a teď ti to dal najevo,“ šokovala svým vyprávěním.

„Měla jsem pocit, že se mě dotknul, pak se mi to opakovalo ještě jednou o pár let později. To je takový blaho, že to je nepopsatelný. To je snad ještě lepší, než když se vám vaše dítě směje v náručí,“ dodala Mahulena.

Podívejte se na krátký rozhovor s Mahulenou Bočanovou:

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Gott je jako google, ví úplně všechno! Kateřina Štichová, Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií