Před vykukem by chtěla varovat další důvěřivce. „Jmenuje se Pavel Šebesta, ale pozor, není to ten hokejista. Ten člověk by měl být trestně stíhaný, protože nadělal dluhy v řádech desítek milionů korun. Jeho právník, který ho zastupoval, mi řekl, že se teď snaží normálně žít, ale co ti lidé, které připravil o úspory? Vím třeba o invalidních důchodcích, které se nestyděl ožebračit,“ zlobí se Bendová s tím, že pokud by se ona ke svým penězům dostala, dá je ráda na Nadaci Naše dítě.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená Bendová v talk show: Syn přestal po očkování chodit! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Případ se prý vleče už neskutečných devatenáct let. „V té době mělo tři sta tisíc úplně jinou hodnotu než dnes. Dokonce jsme se s panem Šebestou domluvili, že pokud je nevrátí včas, zaplatí úrok, takže dnes by ta částka činila okolo milionu korun,“ říká Bendová. „Bylo mi v té době 24 let, byla jsem blbá a naivní, věřila, že člověk, kterého znám, mě neokrade, a takhle jsem naletěla,“ dodává Bendová.

Nejvíce ji naštvalo, že když Šebestu potkala v Praze na Smíchově, kde se prý často pohybuje, vzal roha. „Viděla jsem před sebou velice luxusně oblečeného frajírka, takže špatně si nežije. Ale nebudu ho přeci honit po ulici. Ale ráda bych před ním všechny varovala,“ říká Bendová.

Fotogalerie
34 fotografií