Poprvé se totiž Plincner po boku Grossové objevil ve vánoční reportáži pro TopStar televize Prima v prosinci 2015, tedy půl roku poté, co Gross v dubnu podlehl závažné nemoci ALS – amyotrofifické laterální skleróze, která jej v posledních měsících života upoutala na lůžko.

Tehdy to byl jen kamarád, který si k ní během natáčení přisedl. Ruka ležérně opřená za Šárčinými zády, její úsměv a jeho úslužné odklízení talíře však už naznačovalo, že Jiří si na Šárku asi myslí.

Video
Video se připravuje ...

Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl! FTV Prima

Aktuální fotky i vyjádření Grossové pak potvrzují, že její život po smrti manžela konečně nabral nový směr právě s Jiřím. „Ano, mám přítele, ale je to hodně čerstvé, a tak o tom zatím nechci mluvit,“ řekla Blesku Grossová. „Nejedná se o náhodnou známost, s Jiřím se známe už delší dobu,“ potvrdila však, že Plincner není v jejím životě nikým novým.

Minulý týden se spolu ruku v ruce procházeli po pražském obchodním centru. „Vyměňovali si zamilované pohledy a vypadali šťastně,“ prozradil Blesku svědek. Obě Grrossových dcery, mladší Natálka (14) i starší Denisa (19), už v minulosti říkaly, že by mámě novou lásku přály.

 
Fotogalerie
41 fotografií