Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Znáte české youtubery? Podívejte se na ty, kteří nejvíc vydělávají

/
  • Kdo jsou naši nejslavnější čeští youtubeři?
    31. července 2017 ● 11:16

    Pokud máte děti, které umí zacházet s počítačem, tabletem nebo telefonem, mohli jste si u nich všimnout, že často koukají na YouTube na lidi, kteří na ně něco z obrazovky mluví. Pro některé mohou být tito youtubeři idolové, pro některé ani ne. Co jsou ale zač? 

  • 1.

    Jirka Král

    Jirka Král (28) je jeden z nejsledovanějších českých youtuberů. Na internet umisťuje hlavně videa, která fanouškům ukazují, jak hraje hry, a občas také videa z cest. Jirka už si dokáže touto prací velmi dobře vydělávat hlavně díky reklamám.

  • 2.

    Shopaholic Nicol

    Mezi dívkami je často oblíbená malá blondýnka s proříznutou pusou Nikol Čechová (27). Tu nemusíte sledovat pouze na YouTube, ale také na TV Óčko, kde uvádí show Mixer. 

  • 3.

    Teri Blitzen

    Tereza Hodanová (17) je jméno, které vám určitě něco říká. Tato dívka vystupuje pod pseudonymem Teri Blitzen. Její videa milují holčičky po celé České republice. V současné době ale Teri začala produkovat víc intelektuální videa, což by nemuselo vonět úplně každému.

    Také se proslavila svými neúspěšnými vztahy s hercem Zdeňkem Piškulou a zpěvákem Johnym Machettou.

  • 4.

    Zachy

    Tak mladý a tak úspěšný. Youtuber Zachy (13) dobývá svět YouTube svojí originalitou a kvalitou. Navíc je velmi mladý. I on ale musí často čelit kritice, kterou jsou schopni jeho sledovatelé vyprodukovat.

  • 5.

    Týnuš Třešničková

    Kontroverzní postavou YouTube scény je Kristýna Třešňáková (21). Tato dívka vypadá jako Barbie, svým fanouškům doporučuje kosmetiku a vhodnou módu. Na její účet ale vznikají videa, která ji velmi tvrdě kritizují. Týnuš je totiž zastánkyní kožešinového průmyslu a podle některých má dokonce řasy z norka. Navíc na ni také praskl skandál erotického rázu. Na veřejnost totiž unikly její nahé fotky.

  • 6.

    Kovy

    Youtuber Kovy (20) je člověk se jménem Karel Kovář, který se ve svých videích vyjadřuje nejenom k aktuálním tématům nebo vytváří parodie, ale také dokáže natáčet videa k politickým tématům, a jak sám tvrdí, čím je starší, tím víc se snaží ve videích dávat najevo své názory. Jako Jirka Král si dokáže díky YouTube slušně vydělat. 

  • 7.

    Fallenka

    Fallenka aka Andrea Havelková (15) je další zástupkyní ženského rodu, která se snaží dobýt vrchol YouTube scény. A poměrně se jí to daří. Na jejím kanále můžete najít nejenom videa z her, ale také vtipná videa, výzvy a nebo skeče.

  • 8.

    Jmenuji se Martin

    Jmenuji se Martin (19) se většinou snaží točit vtipná videa na různá témata, občas výzvy nebo i motivační videa. Celkem zábavný je blog Girlfriend Tag, ve kterém společně s nejvlivnější youtuberkou Teri Blitzen předstírají romantický vztah. Známý je i jeho procítěný a naprosto strašný cover k říkačce Skákal pes.

  • 9.

    Stejk

    Youtuber Jakub Steklý (24) alias Stejk natáčí na YouTube videa se strašidelnou tematikou a většinou se snaží hlavně o legraci. Nedávno však umístil na síť video, ve kterém ze zastával youtubera Zachyho, kterému hodně lidí pod videi nadává a nebo ho označují za homosexuála. Patří také do desítky nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích za rok 2016. 

  • 10.

    Ment

    Hlavně videa z hraní her umisťuje na YouTube Jan Macák (20) alias Ment. Jeho videa patří k nejsledovanějším. To ho také možná vyšvihlo v žebříčku nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích za rok 2016 na 12. místo. 

    Fotogalerie
    17 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy