Všichni s napětím čekali, až se Karel Gott objeví. Po vzoru hollywoodských hvězd dorazil s manželkou Ivanou člunem a na břehu byl připravený červený koberec. Mistr po něm kráčel a cestou zdravil své letité kolegy, kteří postávali za páskou.

Mezi hosty byly jeho letité vokalistky Jitka Zelenková a Vlasta Kahovcová nebo Pavel Vítek s partnerem Janisem Sidovským. Mistr společně s kardinálem Dukou přestřihl pásku, na chvilku si odskočil do kajuty a pak se odebral na výstavu, kde měl vymezenou VIP zónu. Tam mohl jen Gott, jeho rodina, dcera Lucka s manželem a synem a vybraní hosté. Většina pozvaných se zdržovala na otevřené palubě lodi, kde bylo občerstvení.

„S Karlem se známe od roku 1986 a těch zážitků je opravdu hodně. Vždycky mi s ním bylo dobře,“ řekla Blesk.cz Marcela Holanová, která se držela dost daleko od svého exmanžela Karla Šípa. Moderátora doprovázel syn a manželka Iva.

Bez partnera dorazila Monika Absolonová. „S Karlem Gottem nelze mít profesionální vztah, je nejvíc, co česká populární hudba nabízí. Je to nejenom ikona, ale i úžasný člověk,“ netajila svůj obdiv k Mistrovi Monika, která se po dlouhé době potkala s Ilonou Csákovou.

Vdova po kreslíři Kájovi Saudkovi (†80) Johana dorazila v doprovodu neznámého muže.

VIDEO: Karel Gott svolal tiskovku před koncertem: Skončí to u nás doma!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott svolal tiskovku před koncertem: Skončí to u nás doma! Petr Soukup

Fotogalerie
37 fotografií