Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity a jejich děti: Padlo jablko daleko od stromu?

/
  • Jak si jsou české celebrity podobné se svými ratolestmi?
    4. června 2017 ● 07:00

    Když jsme u rodičů a dětí, jablko nepadá daleko od stromu. Jak je tomu u našich celebrit? Jak vypadaly jako děti a jak vypadají teď ty jejich? A mají i stejné záliby?

  • 1.

    Zpěvačka Ilona Csáková (46) & syn Dominik (5)

    V pěti letech jsem takhle zapózovala fotografovi ve školce. Už tehdy u mě před všemi zálibami vedlo zpívání. Na repertoáru jsem měla dětské písničky, jako byly Cib, cib, cibulenka, mak mak makulenka nebo Beskyde, Beskyde. Mé syny teď baví hlavně Pink.

    Csáková se synem
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Moderátoka Michaela Ochotská (32) & syn Andreas (2)

    Tady jsem na lyžovačce se sestřenicí a bratrancem ve Vysokých Tatrách, kde jsme po večerech hráli karty. Já jsem jako každá holčička milovala panenky. Měla jsem dvě nejoblíbenější Lucinku a Věrušku, které se mnou všude musely cestovat. Andre miluje kopačáky a auta. Takže je to taky taková klasika. Ale oba nás spojuje Krteček. Já na něm vyrostla a teď ho pouštím i Andymu, má ho moc rád.

    Ochotská s malým Andreasem
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Moderátorka Kristina Kloubková (40) & dcera Jasmína (4)

    Ještě před první třídou, na fotce je mi pět, jsem milovala časopisy i listování knížkami. Moc ráda jsem měla třeba Čtyřlístek. Jasmínka má ráda klasické hrané české pohádky, které já jsem moc nemusela. Takže velkou radost doma udělám, když pořídím pohádku Šíleně smutná princezna, kterou právě listuje.

    Kloubková s dcerou Justýnou
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Moderátor Roman Šebrle (42) & dcera Kateřina (11) & syn Štěpán (15)

    Tahle fotka je z první třídy a nejraději ze všeho jsem měl tělocvik a matematiku. Štěpán? Věřte, že jeho taky baví matika!

    Šebrle s ratolestmi
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Zpěvačka Yvetta Blanarovičová (53) & syn Matyáš (28)

    Bylo mi asi devět a fotka byla pořízena v Bojnicích na Slovensku. Je to momentka, na koních jsme tehdy byli s bráškou Karlem, a tak je to vlastně i vzpomínka na bráchu, který bohužel už nežije. Já se sportu věnovala odmala - plavání, baletu, gymnastice, atletice, volejbalu a modernímu tanci. Mého syna Matyáše jsem vedla k plavání, tenisu, příležitostně se věnuje bojovému umění, jachtingu – umí obsluhovat loď a být k ruce kapitánovi.

    Blanarovičová a Matyáš
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Moderátorka Terezie Kašparovská (38) & dcera Ema (11)

    Měla jsem moc šikovnou maminku a babičku, které mě oblékaly, protože mi všechny věci šily a pletly – jak je vidět i na modelu, když mi bylo 4,5 roku. Co se týče módy, měla Ema už jako malá dvě podmínky – muselo to být hezké a pohodlné. Dnes už mě do výšky skoro přerostla a pozorně sleduje časopisy o módě.

    Kašparovská a její malá Ema
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Herečka Olga Želenská (56) & dcera Karolína (30)

    Když jsem šla do první třídy, vyfotili nás s kamarádkou. Teď je mojí největší kamarádkou Adéla Gondíková. Známe se dvacet let od doby, kdy začala hrát v mém divadelním spolku Háta. A nejlepší kamarádka Karolíny je Diana, se kterou se kamarádí od tří let.

    Želenská s dcerou
    Autor: archiv Blesku

  • 8.

    Zpěvák Marek Ztracený (32) & syn Marek (6)

    Maminka vždy dbala, abych měl vlasy správně upravené. Ve 12 letech jsem díky sázce přišel domů s úplně oholenou hlavou a asi týden na mě nepromluvila. Táta je rocker a chtěl, abych měl dlouhé vlasy, ale i tady jsme narazili na maminku. Možná díky tomu synovi do ničeho nemluvím, naopak ho podporuji, ať je klidně extravagantní, jestli chce. Jednou jsme si hráli na holiče. Udělal jsem mu účes, jaký si přál, a zaplatil za něj dětskými penězi. Tentokrát se se mnou nebavila jeho maminka.

    Ztracený a jeho syn
    Autor: archiv Blesku

    Simona Krainová: Nechci život strávit u plotny jako moje matka.

    Video
    Video se připravuje ...

    Simona Krainová: Nechci život strávit u plotny, jako moje matka Tereza Kovářová

    Fotogalerie
    39 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy