Míša Tomešová, rozená Doubravová, byla hvězdou televizních obrazovek. Stále usměvavá herečka zazářila v nekonečném seriálu Ulice či v Ordinaci v růžové zahradě. Z televizních obrazovek však zmizela, aby se mohla věnovat svému prvorozenému synovi Kristiánkovi, který přišel na svět letos v únoru.  

Těhotenství si herečka dle vlastních slov užívala a porodu se vůbec nebála. „Nebála jsem se. Dokonce jsem se na něj těšila, protože jsem už týden přenášela.  Mít patnáct kilo nahoře je opravdu hodně znát. A on byl veliký i při porodu,“ svěřila se Míša deníku Aha!. Na sále jí byl oporou její manžel Roman Tomeš. „Měla jsem u sebe Romana a výbornou porodní asistentku, se kterou se kamarádím. Byla jsem na to vlastně psychicky připravená,“ dodala herečka.

Stejně tak jako si Míša užívala těhotenství, vychutnává si plnými doušky i mateřství.  S manželem se stihli ještě před porodem přestěhovat do nového domku. „Bylo to za pět minut dvanáct. Dovybalili jsme poslední krabice a za pár týdnů jsme šli na porodní sál,“ řekla herečka. Po porodu neměla Míša žádné komplikace a šestinedělí zvládala dobře. „Samozřejmě, že první týden jsem byla celá bolavá a nateklá. To je normální. Bolelo to,“ svěřila se herečka deníku Aha!. „Ale já jsem si nechala zpracovat svou placentu a brala jsem z ní kapsle. To mi určitě udělalo psychickou pohodu,“ dodala Míša.

Míša Tomešová z Ulice: Osm týdnů po porodu s miminkem na akci! Kila mi zůstala v prsou

Video
Video se připravuje ...

Míša Tomešová z Ulice: Osm týdnů po porodu s miminkem na akci! Kila mi zůstala v prsou Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
15 fotografií