Už teď ozařování způsobilo, že Jiří Pomeje jen sípe. „To, že takhle sípu, je důsledek toho, že mi ozařují zbytky nádoru, který mi našli. Ta hlasivka se musí vypálit a pak se hlas bude zase vracet, až to bude dorůstat, ale to může také trvat klidně pět měsíců. Říkají, že budu mít pětaosmdesát až devadesát procent hlasu, ale už nikdy se mi nevrátí takový, jaký byl předtím,“ řekl herec v pořadu Markéta dráždí celebrity.

S léčbou je ale teprve na začátku a čeká ho ještě 27 dalších ozařování. „Mám to samé, co měl Michael Douglas, akorát že ten to měl ve čtvrtém stadiu, já naštěstí v prvním. A uzdravil se a pak ještě natočil oscarový film, takže to mi dává naději,“ netajil se Jiří tím, že je odhodlaný s rakovinou bojovat.

Je si ale vědom i té horší varianty, a sice, že se léčba nemusí zdařit. To si ale nechce připouštět. „Kdyby se to nepodařilo, tak by mi museli vzít půlku krku a musel bych chodit na chemoterapie, což by bylo dramatický. Měl bych slavíka. A kdyby to bylo hodně špatný, tak mi vezmou celý krk a už bych nemohl mluvit vůbec,“ přiznal Pomeje, který se snaží žít normální život po boku manželky Andrey Pomeje a jejich tříleté dcery Aničky. Jediné, co ho trápí, je, že kvůli, jak říká, „slyšitelné“ rakovině nemá v současnosti práci.

Video
Video se připravuje ...

Pomeje o rakovině hrtanu redakce Blesk TV

Fotogalerie
24 fotografií