Řekli byste to do ní? Zpěvačka Leona Machálková před lety udržovala milenecký vztah se zesnulým hudebním skladatelem Karlem Svobodou. Na tom by asi nebylo nic moc neuvěřitelného, kdyby o tom všem nevěděla jeho manželka Vendula Svobodová, dnes Pizingerová.

Karel Svoboda byl prý náruživý a Vendula mu neváhala splnit veškeré jeho tužby. Jednou z nich byl i sexuální poměr s Leonou Machálkovou. K němu se Vendula také několikrát přidala. Nevěříte? Ředitelka Nadace Kapka naděje to přiznala ve své knize, kterou před lety napsala a jež pojednávala o životě se Svobodou. „Já jsem prostě plnila přání svého muže. Teď už vím, že jsem byla naivní, dělala jsem ale všechno pro to, aby byl manžel šťastný. Ano, s Leonou a mým mužem jsme si užívali sex ve třech,“ uvedla tenkrát Vendula.

Když toto tajemství prasklo, Machálková ani Svobodová se neměly nijak zvlášť v oblibě. Nakonec však Vendulino tvrzení Machálková nepřímo potvrdila s tím, že ji mrzí, že to pošpiňuje Svobodovu památku. Obě ženy pak k sobě znovu našly cestu.

Podívejte se také: Leona Machálková v muzikálu Mamma Mia!

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková: Milovat víc mužů najednou neumím. David Vaníček, Petr Soukup

Fotogalerie
43 fotografií